Szolgáltatások & Árak

Az első lépés a színvonalas fényképek felé, hogy gyönyörűen mutathasd be a termékedet a vásárlóidnak. Az alábbiakban tudunk segíteni:

Fehér hátteres fotózás
Két módon is történhet:
elkészítjük a képeket a termékeidről tökéletes minőségben, melyet bármilyen webáruházban vagy katalógusban remekül használhatsz termékfotóként vagy megtanítunk, hogyan készítsd el saját magad a termékfotókat korrekt minősgében.

Ajánlatkérés

Stílusos termékfotózás
Ez az egyik erősségünk
– a termékeid legjobb fényben bemutatása. Közösen megálmodjuk milyen képi világ illeszkedik a temrékeidhez és vizuálisan megjelenítjük a fényképeken, ami remekül működik majd a célcsoportodnél és erősíti a márkád arculatát.

Ajánlatkérés

Életkép fotózás
Ez a másik erősségünk. A fotók bemutatják a terméked vagy szolgáltatásod életszerű felhasználási helyzetben Közösen megálmodjuk a képi világot és lefordítjuk a fotózás nyelvére. Stylistunk segít a helyszínben, szereplőkben, kellékekben és bármiben, ami még felmerül.

Ajánlatkérés


Más fotóra van szükséged? Rendezvény, portré, étel, épület?

Keress nyugodtan

Mennyibe kerül?

Minden ügyfelünk üzlete kissé különböző, de senki sem szereti azt hallani, hogy “egyedi árajánlatért keressen minket”. Íme néhány támpont, amíg megérkezik a testre szabott ajánlatunk:

  • A legtöbb egy napos fotózás díja: 100.000 Ft – mely tartalmazza az előzetes egyeztetést, a fotózást 8 órában, a képek utómunkáját és átadását teljes felbontásban
  • A stylist napi díja: 40-50.000 Ft – mely tartalmazza az előzetes egyeztetést, a moodboard összeállítását és a munkát a fotózás teljes ideje alatt

 

De mégis mire elég egy nap? – nagyon sokra

  • Egy nap alatt 100-200 terméket le lehet fotózni fehér háttér előtt (100-200 db átadott fotó)
  • Reálisan 10-40 termékről lehet stílusos (megstylingolt) termékfotót készíteni, függően a beállítások egyediségétől (20-100 db átadott fotó)
  • Két-három helyszínen 5-10-15 szituáció fotózható meg, sok változatos fotóval (50-100 db átadott fotó)

Szívesen beszélnénk veled a Te fotó igényeidről.

Árajánlatkérés